Menu Close

O nama

Dobrodošli u Balkan Machinist Club!

Mi smo strastvena zajednica mašinskih entuzijasta čiji je primarni cilj povezivanje i okupljanje profesionalaca i ljubitelja mašinstva. Kroz deljenje znanja, iskustava i ideja, nastojimo podsticati rast i razvoj mašinske industrije na ovim prostorima.

Šta radimo?

Naš klub je posvećen promociji mašinstva u svim njegovim oblicima. Bilo da ste iskusni profesionalac, student mašinskog fakulteta ili samo strastveni hobista, Balkan Machinist Club nudi platformu gde možete proširiti svoje veštine, uspostaviti kontakte sa istomišljenicima i biti deo dinamične zajednice koja teži inovacijama i unapređenju tehnološkog sektora.

Naša Vizija

Želimo postati centralno mesto za sve ljude koji dele strast prema mašinstvu na Balkanu. Kroz organizaciju radionica, seminara i događaja, te pružanje resursa i podrške, želimo unaprediti veštine i znanje naših članova, doprinoseći tako razvoju mašinske industrije u regionu.

Ko može postati član?

Balkan Machinist Club je otvoren za sve koji dele interesovanje za mašinstvo, bez obzira na nivo iskustva. Bilo da ste student, profesionalac, preduzetnik ili jednostavno ljubitelj tehnologije i precizne izrade, pozivamo vas da se pridružite našoj zajednici i budete deo rastuće mreže stručnjaka.

Kontaktirajte Nas

Ako imate pitanja, sugestije ili želite saznati više o našem klubu, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Radujemo se vašem učešću u Balkan Machinist Clubu!